5 redenen om zeker te sporten

zeker sporten redenen1. Lage bijdrage

Je wil een gezonde sportgewoonte aanvatten, hebt het gezond verstand gehad om je daar uitmuntend voor te laten ondersteunen, dus is het niet meer dan normaal dat ook je bankrekening kerngezond blijft. We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor dit pakket betaalt is de goedkoopste.

zeker sporten redenen2. Fitte motivatietips

Met een volledig sportpakket op zak, ben je klaar voor een sportieve levensstijl. Elke week vuren we een vakkundige motivatietip op je af. Want dankzij slimme training, energieke voeding, blakende gezonde gewoontes en nieuwe trends sport je zekerder dan ooit.

zeker sporten redenen3. Terugbetaling door je mutualiteit

Je mutualiteit stimuleert die gezonde levensgewoonte. Daarom krijgen leden van Zeker Sporten hun sportpakket gedeeltelijk of volledig terugbetaald. (*)

Log snel in via Mijn Beheer en vraag je korting en terugbetalingsformulier aan.

(*) Uitgezonderd voor het bedrijfs- en eventpakket

zeker sporten redenen4. 24/24u verzekerd voor gezondheidssporten

Verbeter je algemene conditie wanneer je maar wil en ga naar hartelust wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga doen. Voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Zo zit je ook zeker wanneer je brilschade (indien hoofdletsel) oploopt of er zich hartfalen of beroertes voordoen. Wist je ook dat het RIZIV-tarief tot 150% terugbetaald wordt?

zeker sporten redenen5. Cadeaubon van Decathlon

Als Zeker Sporten-lid krijg je ook een cadeaubon van €6 bij Decathlon. Zo ben je ook zeker van comfortabel en kwalitatief sportmateriaal. Het sporten kan niet meer stuk!

Log snel in via Mijn Beheer en vraag je cadeaubon aan.

Deze voordelen zijn niet van toepassing op het eventpakket.

Neem contact op met ons

Chat

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u staan wij je graag te woord.

Bel ons

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 10u tot 16u staan wij je graag te woord op het nummer: 03/286.58.34

Laat je contacteren door Zeker Sporten