Verwen je sporters

Met het clubpakket van Zeker Sporten krijgen sporters de zekerheid die ze verdienen, ongeacht welke sport ze beoefenen. Jouw sportvereniging wordt meer dan ooit een sportieve hotspot, mede door onze ondersteuning. Iedereen maakt zijn of haar sportambitie waar!

Vanaf €11 per persoon per jaar
online beheerderstool
voordelig tarief voor jouw club
all-in service + sportieve voordelen
24u/24u verzekerd voor sport buiten clubverband*
* Alleen deze gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, rolschaatsen, zwemmen, fitness en yoga.
Wanneer?
  • Tijdens álle clubactiviteiten
  • Ook niet-sportief (bbq e.d.)
  • Non-stop tijdens gezondheidssporten* buiten clubverband
Wie?
  • Clubs vanaf 10 personen, voor nagenoeg bijna alle sporten (meer informatie in de polisdetails)
    • Sportende leden
    • Medewerkers & vrijwilligers
Waar?
  • Overal ter wereld

Ontdek onze voordelen

Meer dan een verzekering.

Je wilt sporten wanneer het jou past? Doen! Zeker Sporten ondersteunt je met een sportpakket op jouw maat. Of je nu ’s morgens vroeg traint voor een marathon of samen met je collega’s elke donderdag een fietstocht maakt, Zeker Sporten staat je bij met deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Sporten is gezond en dat willen we zo houden

Cadeaubon van Decathlon.

Lid van Zeker Sporten? Als Zeker Sporten-lid krijg je een cadeaubon van €6 bij Decathlon. Zo ben je ook zeker van comfortabel en kwalitatief sportmateriaal. Het sporten kan niet meer stuk!

Fitte motivatietips.

Met een volledige sportverzekering op zak, ben je klaar voor een sportieve levensstijl. Elke week vuren we een vakkundige motivatietip op je af. Want dankzij slimme training, energieke voeding, blakende gezonde gewoontes en nieuwe trends sport je zekerder dan ooit... en hou je vol!

24u verzekerd voor gezondheidssporten.

Verbeter je algemene conditie wanneer je maar wil en ga naar hartelust wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga doen. Voor al die sporten ben je non-stop verzekerd!

Lage bijdrage.

Een sportverzekering die ook lief is voor je bankrekening? Je bent aan het juiste adres. We dagen je uit om de vergelijking met andere sportverzekeraars te maken. Dit is de meest omvattende sportpolis én de goedkoopste op de markt.

Gezond en veilig sporten.

Bij Zeker Sporten hameren we op het belang van gezond en veilig sporten. Daarbij is een sportmedisch onderzoek geen overbodige luxe. Zeker Sporten & SKA slaat binnenkort de handen in elkaar zodat jij geniet van een grondige sportmedische begeleiding. Met een Fit-To-Sport-Pas zit je helemaal goed!