Aangename kennismaking, wij zijn Sporta

Zeker Sporten is een product van multisportfederatie Sporta. Onze uitdaging: zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. Met dit nieuwe product, pikken wij in op enkele nieuwe evoluties in het sportgedrag van de Vlaming:

Moderne sporters beoefenen hun sport vaker buiten de traditionele clubstructuur.

Lancering van de Sport op het Werk-campagne, waarin bedrijven zich engageren sport op de werkvloer te stimuleren.

Plezier, sociaal contact (een community zijn) en gezondheid zijn de voornaamste drijfveren voor nieuwe sporters geworden..

Opkomst van commerciële sportaanbieders, die vaak de kwaliteit uit het oog verliezen.

Verzekering en begeleiding op maat

Als je vroeger wilde sporten, ging je naar de sportclub. Dat gedrag is veranderd. Het bijhorende engagement, het vasthangen aan een schema, eventuele prestatiedruk en het lidgeld dreigen zo de ambitie van heel veel potentiële sporters in de kiem te smoren. Zij die dat niet laten gebeuren, sporten dan maar op eigen houtje. Zonder deskundige begeleiding of verzekering kan dat flink tegenslaan als je per ongeluk schade berokkent of gekwetst raakt.

Met Zeker Sporten biedt Sporta individuele sporters een vakkundige begeleiding en kwalitatieve sportverzekering aan. Meer nog: ook voor de specifieke noden van gezinnen, bedrijven, organisatoren van lessenreeksen of evenementen heeft Zeker Sporten een pakket op maat ontwikkeld.

En de traditionele clubs? Die kunnen uiteraard beroep doen op de uitstekende clubversterking van Sporta. Sporten via een sportclub blijft immers iets waar wij steevast in geloven.

Gezond sporten met gezond verstand

Dankzij die zes op maat gemaakte sportpakketten krijgen meer mensen de sportgelegenheid die ze verkiezen mét de zekerheid die ze verdienen. Dat brengt ons dan weer een stap dichter bij onze uitdaging, waarmee we onze kennismaking begonnen. Profiteer ervan, want gezond sporten doe je met gezond verstand!

Neem contact op met ons

Chat

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u staan wij je graag te woord.

Bel ons

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 10u tot 16u staan wij je graag te woord op het nummer: 03/286.58.34

Laat je contacteren door Zeker Sporten