verzeker je sporters tegen sportongevallen

voor wie?

Voor organisatoren van sportieve lessenreeksen die hun deelnemers goed willen verzekeren.

  Wanneer?

  Tijdens de sportactiviteiten van je lessenreeks. 

  voordelen:

  • Goed verzekerd
  • Geen franchise
  • Hoge tegemoetkoming
  • Weinig administratie
  • Sportieve tips en advies van experts

  Jouw bijdrage:

  vanaf €8

  per sporter, 

  per 4 maanden

  6 redenen om Zeker te Sporten

  Organiseer je als particulier of vereniging een tijdelijke sportactiviteit in groep, zoals een Start to Run? Dan wil je betrouwbare info over verantwoord sporten én een voordelige verzekering voor  je deelnemers en lesgever(s) . Een verzekering? Uiteraard, want een ongeluk tijdens het sporten is snel gebeurd.


  vanaf 80 euro per 10 personen

  Je deelnemers en lesgever(s) zijn tijdens de sportieve activiteiten van je lessenreeks verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Ook de aansprakelijkheid van jou als organisator is voor deze activiteiten gedekt. Dit geldt voor een periode van 4 maanden. De specifieke kostprijs voor lessen in jouw sport vind je hier.


  digitaal

  Geen stapel papieren die ondertekend moeten worden, geen eindeloze administratie. Jouw aansluiting verloopt volledig digitaal en de administratie wordt tot het absolute minimum beperkt. Zo hoef je geen persoonsgegevens van je sporters door te geven.


  geen franchise

  Er geldt geen franchise waardoor je deelnemers alle kosten die in aanmerking komen terugbetaald worden, ook al gaat het om kleinere bedragen.


  burgerlijke aanspr.

  De burgerlijke aansprakelijk van je organisatie is gewaarborgd tijdens de activiteiten van je lessenreeks. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade aan derden.


  terugbetaalde kosten

  Medische en apothekerskosten die in aanmerking komen, worden terugbetaald na een sportongeval. Zelfs voor schade aan een bril of voor tandprothesen zijn er interessante tegemoetkomingen.


  geen kostenplafond

   Je deelnemers zijn de klok rond wereldwijd verzekerd en er is geen kostenplafond bij lichamelijke ongevallen (incl. beroerte of hartfalen). Bovendien kunnen ze kosten tot maar liefst drie jaar na het ongeval terugvorderen.

  VANAF NU VERWIJZEN WE JOU DOOR 

  NAAR ONZE COLLEGA'S VAN SPORTA TEAM.

  meer dan een verzekring

  Bovenop een topverzekering biedt Zeker Sporten heel wat extra's. Via Sporta krijg je via onze sportblog  ook sportieve tipstrainingsadvies en uitdagingen die iedere sporter ondersteuning en motivatie bieden voor een aangename en verantwoorde sportbeoefening. Handig om te delen met jouw sporters!

  vraag je lessenpakket aan

  Veelgestelde vragen over je sportPAKKET

  1|

  Hoe geef ik een ongeval aan?

  Antwoord:
  • Download het aangifteformulier.
  • Vul de eerste pagina zo volledig mogelijk in.
  • Laat je arts het geneeskundig getuigschrift invullen.
   • Scan de documenten en mail ze naar zekersporten@sporta.be.
  Of stuur ze per post naar:
  Sporta Verzekeringen
  Boomgaardstraat 22 bus 50 
  2600 Berchem  
  • Je krijgt een ontvangstbevestiging.

  2|

  Zijn fietsen of ander sportmateriaal mee verzekerd?

  Nee,

  Schade aan fietsen of ander materiaal zit niet in deze polis van Zeker Sporten. Als aangesloten organisatie kan je via Sporta wel nog aanvullende verzekeringsopties nemen, zoals een brandverzekering en een verzekering alle risico's. Neem hiervoor contact op via zekersporten@sporta.be.

  3|

  Een sporter heeft een hartaandoening. Komt hij ook in aanmerking voor Zeker Sporten?

  Ja,

  Maar een preventief sportmedisch onderzoek is dan aangewezen. Raadt zijn/haar arts het af om te sporten? Dan moet hij/zij dat advies zeker volgen.


  4|

  Wat verstaat Zeker Sporten onder een lessenreeks?

  Antwoord:

  Dat zijn de sportactiviteiten van het lessenpakket. Dat voor gedurende maximum 4 maanden met een maximum van 3 activiteitsdagen per week.