verzeker je sporters tegen sportongevallen

voor wie?

Iedereen die sportlessen organiseert voor groepen vanaf 10 personen of meer.

  Wanneer?

  • Tijdens al je sportlessen én groepsactiviteiten
  • 24/7 en wereldwijd tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen in individueel verband.

  voordelen:

  • Goed verzekerd
  • Geen franchise
  • Hoge tegemoetkoming
  • Weinig administratie
  • Sportieve tips en advies van experts

  Jouw bijdrage:

  vanaf €8

  per sporter, 

  per 4 maanden

  8 redenen om Zeker te Sporten

  Organiseer je als particulier of vereniging een tijdelijke sportactiviteit in groep, zoals een Start to Run? Dan wil je betrouwbare info over verantwoord sporten én een voordelige verzekering voor je  deelnemers. Een verzekering? Uiteraard, want een ongeluk tijdens het sporten is snel gebeurd.

  vanaf 8 euro

  Je deelnemers zijn verzekerd voor alle sporten en alle activiteiten die horen bij je lessen. Dit geldt voor een periode van 4 maanden. De specifieke kostprijs voor lessen in jouw sport vind je hier.


  digitaal

  Geen stapel papieren die ondertekend moeten worden, geen eindeloze administratie. Jouw aansluiting verloopt volledig digitaal en wordt tot het minimum beperkt.


  geen franchise

  Er geldt geen franchise waardoor je deelnemers alle kosten die in aanmerking komen terugbetaald worden, ook al gaat het om kleinere bedragen.


  sporten

  Jij en jouw deelnemers zijn verzekerd voor joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen. Wanneer ze sporten in hun eentje of samen met anderen.


  burgerlijke aanspr.

  Als lesgever ben je tijdens je lessen zowel verzekerd voor het uitoefenen van je sportactiviteiten, als voor burgerlijke aansprakelijkheid. Zodat je  je als lesgever geen zorgen hoeven te maken over eventuele schade aan derden.


  incl. evenementen

  Ook tijdens sportieve evenementen (bijvoorbeeld Antwerp 10 miles) zijn je deelnemers verzekerd. De verzekering geldt niet wanneer je sport in clubverband of met deze club competitie speelt.


  terugbetaalde kosten

  Medische en apothekerskosten die in aanmerking komen, worden terugbetaald na een sportongeval. Zelfs voor schade aan een bril of voor tandprothesen zijn er interessante tegemoetkomingen.


  geen kostenplafond

   Je deelnemers zijn de klok rond wereldwijd verzekerd en er is geen kostenplafond bij lichamelijke ongevallen (incl. beroerte of hartfalen). Bovendien kunnen ze kosten tot maar liefst drie jaar na het ongeval terugvorderen.

  lees alle polisdetails

  meer dan een verzekring

  Je kan als organisator rekenen op de all-in-lessenservice vanuit Sporta-federatie waar nu al meer dan 1300 sportclubs en 70.000 hobbysporters bij aangesloten zijn. 

  Bovenop een topverzekering biedt Zeker Sporten heel wat extra's. Via Sporta krijg je via onze sportblog  ook sportieve tipstrainingsadvies en uitdagingen die iedere sporter ondersteuning en motivatie bieden voor een aangename en verantwoorde sportbeoefening. Ook de mogelijkheid tot tegemoetkoming van het ziekenfonds en een selectie VIP-kortingen horen bij het Zeker Sporten pakket.

  vraag je lessenpakket aan

  Kies nu je sportverzekering en krijg korting bij DECATHLON

  Veelgestelde vragen over je sportverzekering

  1|

  Hoe geef ik een ongeval aan?

  Antwoord:
  • Download het aangifteformulier.
  • Vul de eerste pagina zo volledig mogelijk in.
  • Laat je arts het geneeskundig getuigschrift invullen.
   • Scan de documenten en mail ze naar zekersporten@sporta.be.
  Of stuur ze per post naar:
  Sporta Verzekeringen
  Boomgaardstraat 22 bus 50 
  2600 Berchem  
  • Je krijgt een ontvangstbevestiging.

  2|

  Zijn fietsen of ander sportmateriaal mee verzekerd?

  Nee,

  Schade aan fietsen of ander materiaal zit niet in deze polis van Zeker Sporten. Als aangesloten lesgever kan je via Sporta wel nog aanvullende verzekeringsopties nemen, zoals een brandverzekering en een verzekering alle risico's. Neem hiervoor contact op via zekersporten@sporta.be.

  3|

  Een sporter heeft een hartaandoening. Komt hij ook in aanmerking voor Zeker Sporten?

  Ja,

  Maar een preventief sportmedisch onderzoek is dan aangewezen. Raadt zijn/haar arts het af om te sporten? Dan moet hij/zij dat advies zeker volgen.


  Aanvraag Lessenpakket

  Denk eraan: door hier te klikken, teken je definitief in op een Zeker Sporten sportverzekering en zijn we verplicht je kosten aan te rekenen.

  Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

  BEL ONS
  Mail ons