Infinity Run Pelt

Sporta lanceert in 2023 haar “Infinity Run”. Een heel nieuw loopconcept waarbij de deelnemer zelf zijn of haar uitdaging kiest. Op het unieke infinity parcours loop je zoveel je wil en met wie je wil. 

Hoe kan dit? Het parcours is zo ontworpen dat het niet uitmaakt welk loopniveau je hebt. Iedereen loopt samen. Het bestaat uit een kleine lus en een grotere lus. Je loopt je zelfgekozen afstand door de lussen te combineren of je loopt gewoon tot in het oneindige tot je niet meer kan. Alle combinaties zijn mogelijk.

Pelt bijt de spits af

In 2023 staan er al zeker vijf Sporta Infinity Runs op het programma! Het Limburgse Pelt is op zondag 16 april 2023 als eerste aan de beurt. We vertrekken aan de Sevensmolen en lopen verder het groen in van wandelpark Heesakkerheide. 

In het centrum van ons infinity parcours passeer je een gezellige fan- en funvillage. Neem je supporters mee want ook zij beleven een fijne Infinity Run Pelt. Een hapje eten of een glaasje drinken? Onze foodtrucks en pop-up bar staan klaar. ‌De kleinsten amuseren zich op de obstakelbaan, laten zich grimeren of maken kennis met leuke andere sporten in de speelzone!

Zeker sporten zorgt voor ondersteuning

‌‌Je kan telkens inschrijven vanaf 3 maanden voor de start van een Infinity Run. Waarom? Zeker Sporten bereidt je voor met een sportief traject zodat je zeker jouw doel behaalt. Dit voortraject duurt 3 maanden. Schrijf je later in? Geen probleem. Ook voor jou hebben we nog tal van sportieve tricks en tips in petto zodat je alles uit de Sporta Infinity Run haalt.

Meer infolees ook

Verfrissing in je bovenkamer

Heb je het gevoel dat je hoofd niet altijd mee wil? Er is een makkelijke en relatief snelle manier om je bovenkamer even…

Gezondheid Training

Sporten met alcohol

Vlaamser kan bijna niet. Een pint na het sporten, een glas wijn bij het eten: voor velen onder ons maakt alcohol nog steeds…

Gezondheid Voeding Training

7 tips om te wandelen tijdens de winter

Je herkent het volgende scenario misschien wel. Je hebt ongelooflijk veel zin om te gaan wandelen tijdens de winter, je…

Wandelen Benodigdheden

De dans van de voorbereiding

Heb jij het ook soms moeilijk om je plan om te sporten in praktijk om te zetten? Vermijd dit met een duidelijk plan.

Training Beginners Trainingsschema