Voor maar

€35

per gezin per jaar

Voor gezinnen die goed verzekerd sporten

voor wie?

Voor gezinnen die sporten. Alleen of samen met anderen, buiten competitie of clubverband.

  wanneer?

  24/7 en wereldwijd verzekerd bij sportongevallen tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen.

   jouw voordelen

   • Goed verzekerd
   • Geen franchise
   • Hoge tegemoetkoming
   • Weinig administratie
   • Sportieve tips en advies van experts

   jouw bijdrage

   € 35

   per jaar

   een pakket op maat van je gezin

   Wil je graag individueel sporten of met je gezin, op jouw ritme en zonder lid te worden van een club? Kan perfect natuurlijk! Uiteraard wil je wel graag zorgeloos en verantwoord genieten wanneer je sport. Of je nu een ervaren rot bent of een ambitieuze starter, want een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Wil je torenhoge kosten vermijden als je een sportongeval krijgt? Dan is dit verzekeringspakket een must.


   35 euro/jaar

   Je gezin is verzekerd voor maar 35 euro per jaar.  Zo kan heel jouw kroost dat onder hetzelfde dak woont meegenieten van Zeker Sporten.   digitaal

   Geen stapel papieren die ondertekend moeten worden, geen eindeloze administratie. Jouw aansluiting verloopt volledig digitaal en wordt tot het minimum beperkt.


   geen franchise

   Er geldt geen franchise waardoor alle kosten die in aanmerking komen terugbetaald worden, ook al gaat het om kleinere bedragen. 


   sporten

   Alle gezinsleden zijn verzekerd voor joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen. Wanneer ze sporten in hun eentje of samen met anderen. 


   burgerlijke aanspr.

   In dit Zeker Sporten pakket zit ook een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Zodat zowel jijzelf als je gezinsleden zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele schade aan derden.


   incl. evenementen

    Ook tijdens sportieve evenementen (bijvoorbeeld Antwerp 10 miles) is jouw gezin verzekerd. De verzekering geldt niet wanneer ze sporten in club of met deze club competitie spelen.


   terugbetaalde kosten

    Medische en apothekerskosten die in aanmerking komen, worden terugbetaald na een sportongeval. Zelfs voor schade aan een bril of voor tandprothesen zijn er interessante tegemoetkomingen.


   geen kostenplafond

    Je gezin is de klok rond wereldwijd verzekerd en er is geen kostenplafond bij lichamelijke ongevallen (incl. beroerte of hartfalen). Bovendien kan je kosten tot maar liefst drie jaar na het ongeval terugvorderen.

   meer dan een verzekering

   Bovenop een topverzekering biedt Zeker Sporten heel wat extra's. Via Sporta krijg je via onze sportblog  ook sportieve tips, trainingsadvies en uitdagingen die iedere sporter ondersteuning en motivatie bieden voor een aangename en verantwoorde sportbeoefening. Ook de mogelijkheid tot tegemoetkoming van het ziekenfonds en een selectie VIP-kortingen horen bij het Zeker Sporten pakket.

   vraag je gezinspakket aan

   Veelgestelde vragen over je sportPAKKET

   1|

   Hoe geef ik een ongeval aan?

   Antwoord:
   • Download het aangifteformulier.
   • Vul de eerste pagina zo volledig mogelijk in.
   • Laat je arts het geneeskundige getuigschrift invullen.
    • Scan de documenten en mail ze naar zekersporten@sporta.be.
   Of stuur ze per post naar:
   Sporta Verzekeringen
   Boomgaardstraat 22 bus 50 
   2600 Berchem  

   • Je krijgt een ontvangstbevestiging.

   2|

   Is mijn fiets of ander sportmateriaal verzekerd?

   nee,

   Schade aan fietsen of ander materiaal zit niet in de polis van Zeker Sporten.  

   3|

   Mijn gezin is een samengesteld gezin, wat nu?

   antwoord:

   Onder een gezin verstaan wij een groep mensen die op hetzelfde adres gedomicilieerd staan. Hierop staat geen maximumaantal. Bij nieuw samengestelde gezinnen geldt deze verzekering uiteraard ook voor jouw pluskinderen, zelfs als die niet permanent bij jou verblijven.

   Let wel: het lief van jouw dochter of zoon (of van één van je pluskinderen) die af en toe bij jou verblijft, kan niet van deze dekking genieten. Voor hem/haar raden we de soloverzekering aan. 

   4|

   Welke medische kosten komen in aanmerking om terugbetaald te worden?

   Antwoord:

   Bij Zeker Sporten ben je voor 150% van het RIZIV-bedrag verzekerd.  (Het RIZIV-bedrag is het bedrag dat je terugkrijgt van je ziekenfonds.) Vraagt je arts bijvoorbeeld 55 euro voor een consultatie, dan krijg je 20 euro terug van je ziekenfonds en 30 euro van de Zeker Sporten verzekering. De overige 5 euro betaal je zelf. 

   5|

   Ik heb onkosten, zoals apothekerskosten, die niet worden terugbetaald door het ziekenfonds. Kan ik deze onkosten bij Zeker Sporten inbrengen?

   Dat klopt.

   Onkosten die je ziekenfonds niet terugbetaalt – dit noemen we Niet in de RIZIV-nomenclatuur opgenomen kosten – worden dankzij de Zeker Sporten verzekering terugbetaald tot 1000 euro. 

   6|

   Ik heb mijn voet verstuikt en na de eerste 8 behandelingen moet ik er nogmaals 8 volgen. Is dit nog verzekerd?

   Absoluut!

   Zeker en vast. Je dossier is voor 3 jaar geopend vanaf de datum van je ongeval. Heb je bijvoorbeeld een ongeval gehad op 03/03/2020, dan worden de kosten die aan je ongeval gelinkt zijn terugbetaald tot 02/03/2023.

   Aanvraag Gezinspakket

   Gezinsleden dien je na je aanvraag in je account in Mijn Beheer toe te voegen.

   Denk eraan: door hier te klikken, teken je definitief in op een Zeker Sporten sportverzekering en zijn we verplicht je kosten aan te rekenen.

   Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

   BEL ONS
   Mail ons