Neem contact op met ons

Chat

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u staan wij je graag te woord.

Bel ons

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 10u tot 16u staan wij je graag te woord op het nummer: 03/286.58.34

Laat je contacteren door Zeker Sporten
deskundig sportadvies
sportieve voordelen
24/24u rijkelijk verzekerd
lage bijdrage

Fitte tips die inspireren

WANTED: Motivation

Je geest wil dat je sport, maar je vlees is te zwak? Vind hier de nodige motivatie om uit je luie zetel te komen!

Lees verder

5 X tijd besparen bij het sporten

De smoes bij uitstek om niet te sporten, is het gebrek aan tijd. Om dit excuus uit de wereld te helpen, bedacht Katrien Hertogs vijf tips die tijd besparen.

Lees verder

Healthy Heart & Soulfood

Hanne Torfs is niet alleen een getalenteerde zangeres en actrice, maar ook een gepassioneerde keukenprinses. Elke maand serveert ze gezonde, heerlijke, inspirerende, verrassende doch eenvoudige kost voor hart en ziel. Vandaag: salade van romige parelcouscous met mascarpone, champignons en asperges.

Lees verder

Sport bij kinderen draait te veel om prestaties

Het regent clichés over onze jeugd. Dat ze verslingerd zijn aan schermtijd en te weinig sporten. Maar motiveren we kinderen wel op de juiste manier om te sporten? Enkele pijnlijke voorvallen in haar directe omgeving hebben Joyce Verdonck aan het denken gezet.

Lees verder

De school van de sport

Terwijl hij sport laat filosoof Marc Van den Bossche zijn wijsgerige gedachteweefsels over de zin van het leven opborrelen. Na een verkwikkende douche zet hij de losgewrikte ideeën netjes op een rijtje in zijn Sporta-column ‘Bevlekte Ontvangenis’. Een klare exposé over ‘een bruisende geest in een bruisend lichaam’.

Lees verder

Waarom we onhandelbaar zijn tijdens een blessure

Zoals de goede dr. Jekyll transformeerde in het kwade schepsel Hyde, zo maakt een blessure van een fervente sporter een klagend monster dat je niet in huis wenst te hebben. Na een val met haar fiets werd onze lieftallige columniste Joyce plots in de rol van Hyde geduwd. De positivist van weleer werd een emotioneel, explosief vat. Kan een tegengif haar redden?

Lees verder

Turnen, fietsen, lopen, zwemmen en weer doorgaan

VRT-Europacorrespondent Rob Heirbaut fietst zaterdag 14 september voor het goede doel 415 kilometer in één dag: van Landen naar Straatsburg.

Lees verder

"Naar de Duvel lopen in Lourdes"

VTM-wielerjournalist Merijn Casteleyn heeft zich al sportief opgewarmd voor het veldritseizoen dat straks begint.

Lees verder

Healthy Heart & Soulfood

Hanne Torfs is niet alleen een getalenteerde zangeres en actrice, maar ook een gepassioneerde keukenprinses. Elke week serveert ze gezonde, heerlijke, inspirerende, verrassende doch eenvoudige kost voor hart en ziel. Vandaag: Cannelloni gevuld met amandel-rucolapesto, ricotta en tomatensaus.

Lees verder

Halveer je risico op een hartinfarct

Het is al een poos geweten dat het risico op een hartinfarct door de genen wordt bepaald, maar sinds kort achterhaalden wetenschappers met zekerheid hoe dit gevaar kan worden afgewend. Voor de oplossing hoeven niet-gezegende families zich echter niet naar de apotheker te reppen. Een gezonde levensstijl doet blijkbaar meer wonderen dan een pilletje.

Lees verder

Zij sporten al zeker

Koen Devogelaere

Bij Escape Events is het belangrijk dat onze medewerkers fit en gezond zijn. Zeker Sporten is hierbij een enorme stimulans. Met een verzekering zoals Zeker Sporten is er bij een blessure minder financiële pijn.

Manu Verbinnen

Ik ga drie keer per week lopen en betaal een bijdrage van 20 euro per jaar. Bijna alles wordt terugbetaald door mijn ziekenfonds. Bovendien krijg ik korting bij Decathlon en tal van weetjes rond veilig sporten.

Patrick Bruynbroeck

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. De veiligheid komt bij ons altijd op de eerste plaats. Dankzij Zeker Sporten beleven onze deelnemers én medewerkers een zorgeloos event.

Chat met ons