Neem contact op met ons

Chat

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u staan wij je graag te woord.

Bel ons

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 10u tot 16u staan wij je graag te woord op het nummer: 03/286.58.34

Laat je contacteren door Zeker Sporten
deskundig sportadvies
sportieve voordelen
24/24u rijkelijk verzekerd
lage bijdrage

Fitte tips die inspireren

7 redenen waarom jij met yoga moet beginnen

Dat yoga een goede work-out is voor lichaam én geest, hoor je wel vaker. Maar waarom eigenlijk? Hier volgen alvast 7 goede redenen om je yogamatje uit te rollen.

Lees verder

Wandelen is een medicijn tegen alzheimer

Vandaag telt Vlaanderen 122.000 mensen die aan dementie lijden. Dit aantal zou fors naar beneden kunnen als we met z’n allen voldoende bewegen, weet onze sportarts Peter Claeys.

Lees verder

Slaap wel!

Rust roest? Vergeet het! Je slaapkwaliteit kleurt je leven. ’t Komt er dus op aan om jezelf een goede nachtrust te gunnen. Onze health coach Anke Verstraeten weet hoe.

Lees verder

Eigen goal eerst!

België-Engeland was een heel bevreemdende wedstrijd in het kielzog van een discutabel toernooireglement. Maar het kan nóg vreemder…

Lees verder

Healthy Heart & Soulfood

Hanne Torfs is niet alleen een getalenteerde zangeres en actrice, maar ook een gepassioneerde keukenprinses. Elke week serveert ze gezonde, heerlijke, inspirerende, verrassende doch eenvoudige kost voor hart en ziel. Vandaag: vegetarische Ceasarsalade met groene appel, asperges en een Parmezaan-yoghurtdressing.

Lees verder

‘Active walking’ rukt op in Vlaanderen

Wandelen is gezond, maar active walking is nog gezonder. Laat ons dus met z’n allen de stapschoenen aantrekken om met stevige tred onze conditie te verbeteren.

Lees verder

Go Dare

Maak kennis met Nico Mullens en Stijn Witters, bedenkers van de app waarop de sportwereld al zo lang zit te wachten.

Lees verder

Lekker, veilig en gezond barbecueën

Barbecueën is niet meteen de gezondste en veiligste bereidingswijze, maar health coach Anke Verstraeten weet raad om de schade te vermijden.

Lees verder

Frederik Sioen rijdt de Cannibale

Frederik Sioen, de Gentse singer-songwriter, heeft fietsgewijs voldoende Zuid-Koreaanse kilometers gemaald en sushi-achtige koolhydraten verorberd om op 23 juni blakend aan de start van de Cannibale te verschijnen.

Lees verder

Sam De Bruyn

Voor Qmusic-presentator Sam De Bruyn is sporten een noodzaak geworden. Een hele prestatie voor iemand die zichzelf omschrijft als “van nature geen sportmens.”

Lees verder

Zij sporten al zeker

Patrick Bruynbroeck

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. De veiligheid komt bij ons altijd op de eerste plaats. Dankzij Zeker Sporten beleven onze deelnemers én medewerkers een zorgeloos event.

Manu Verbinnen

Ik ga drie keer per week lopen en betaal een bijdrage van 20 euro per jaar. Bijna alles wordt terugbetaald door mijn ziekenfonds. Bovendien krijg ik korting bij Decathlon en tal van weetjes rond veilig sporten.

Koen Devogelaere

Bij Escape Events is het belangrijk dat onze medewerkers fit en gezond zijn. Zeker Sporten is hierbij een enorme stimulans. Met een verzekering zoals Zeker Sporten is er bij een blessure minder financiële pijn.

Chat met ons