Neem contact op met ons

Chat

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u staan wij je graag te woord.

Bel ons

Tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag van 10u tot 16u staan wij je graag te woord op het nummer: 03/286.58.34

Laat je contacteren door Zeker Sporten
deskundig sportadvies
sportieve voordelen
24/24u rijkelijk verzekerd
lage bijdrage

Fitte tips die inspireren

Healthy Heart & Soulfood

Hanne Torfs is niet alleen een getalenteerde zangeres en actrice, maar ook een gepassioneerde keukenprinses. In de Sportafoodblog serveert ze gezonde, heerlijke, inspirerende, verrassende doch eenvoudige kost voor hart en ziel. Vandaag: Midden-Oosterse koolbladeren gevuld met bulgur, amandelen en paprika.

Lees verder

De Hel van Namen versus de Cross van Kasterlee

Met lede ogen zag sportarts Tom Teulingkx hoe tijdens de wereldbekercross in Namen de topveldrijders, gekleed in een flinterdun lycrapakje, uit hun vel rilden, terwijl er zoveel beschermende hightechsportkledij op de markt is. De recreanten die op datzelfde moment aan de beruchte ‘Hel van Kasterlee’ deelnamen, wisten wel beter!

Lees verder

Slimste Mens en zangeres Astrid Stockman fietst

Vanavond is het de beurt aan zangeres Astrid Stockman om een gooi naar de titel van De Slimste Mens te doen. In afwachting ventileert ze haar hersenen op haar racefiets.

Lees verder

Mindful Run: lopen in het hier en nu

In deze drukke tijden, zweert men almaar meer bij mindfulness als remedie tegen stress. De perfecte methode om de hersenen te ventileren, is echter lopen, weliswaar op de juiste manier. In een cursus Mindful Run leer je gedurende 5 weken je muizenissen te onderdrukken.

Lees verder

Onbevreesd lopen en fietsen op eenzame paadjes

Nergens word je zo zen van lopen als op kleine veldwegels of in het bos. Een heerlijke versmelting van lichaam en natuur. Toch kan je je als vrouw alleen ook op je ongemak voelen op die afgelegen paden. Ben je naïef als je het toch doet? Of blijf je er beter van weg? Joyce houdt een pleidooi om er wel van te genieten.

Lees verder

Eerst het materiaal, dan het ‘manneke’!

VRT-weerman Bram Verbruggen over een marathon lopen, fietsen tot vijf uur en de push-ups van Barts Schols.

Lees verder

WANTED: Motivation

Je geest wil dat je sport, maar je vlees is te zwak? Vind hier de nodige motivatie om uit je luie zetel te komen!

Lees verder

5 X tijd besparen bij het sporten

De smoes bij uitstek om niet te sporten, is het gebrek aan tijd. Om dit excuus uit de wereld te helpen, bedacht Katrien Hertogs vijf tips die tijd besparen.

Lees verder

Healthy Heart & Soulfood

Hanne Torfs is niet alleen een getalenteerde zangeres en actrice, maar ook een gepassioneerde keukenprinses. Elke maand serveert ze gezonde, heerlijke, inspirerende, verrassende doch eenvoudige kost voor hart en ziel. Vandaag: salade van romige parelcouscous met mascarpone, champignons en asperges.

Lees verder

Sport bij kinderen draait te veel om prestaties

Het regent clichés over onze jeugd. Dat ze verslingerd zijn aan schermtijd en te weinig sporten. Maar motiveren we kinderen wel op de juiste manier om te sporten? Enkele pijnlijke voorvallen in haar directe omgeving hebben Joyce Verdonck aan het denken gezet.

Lees verder

Zij sporten al zeker

Koen Devogelaere

Bij Escape Events is het belangrijk dat onze medewerkers fit en gezond zijn. Zeker Sporten is hierbij een enorme stimulans. Met een verzekering zoals Zeker Sporten is er bij een blessure minder financiële pijn.

Manu Verbinnen

Ik ga drie keer per week lopen en betaal een bijdrage van 20 euro per jaar. Bijna alles wordt terugbetaald door mijn ziekenfonds. Bovendien krijg ik korting bij Decathlon en tal van weetjes rond veilig sporten.

Patrick Bruynbroeck

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. De veiligheid komt bij ons altijd op de eerste plaats. Dankzij Zeker Sporten beleven onze deelnemers én medewerkers een zorgeloos event.

Chat met ons