zeker sporten in bierbeek

Bierbeek, als sportieve hart van de regio, kent door zijn landelijke ligging, prachtige natuur en vergezichten. In het Meerdaalwoud, waarvan een groot deel in Bierbeek ligt, is het tevens zalig toeven. Kortom: Bierbeek is een waar paradijs voor de wandelaar en fietser. Je kan er dan ook, vertrekkende aan de borre, verschillende fiets, mountainbike, wandel en looproutes terugvinden die je al sportend laten genieten van deze prachtige omgeving. Behoor jij tot één van de honderden mensen die wel eens gaat sporten in Bierbeek om je conditie te onderhouden? Regelmatig fietsen in het Meerdaalwoud of een toertje lopen op onze Finse piste (500m, volledig verlicht)? Meer en meer mensen sporten wanneer het hen past. Lekker praktisch, maar wat als je over je grens gaat of nog erger: jouw voet verstuikt tijdens zo'n partijtje joggen? Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten: een sportverzekering, aangevuld met tal van tips, preventie oefeningen, trainingsschema's en meer.

voor wie?

Voor wie alleen sport of samen met anderen buiten competitie of clubverband.  

  Wanneer?

  24/7 en wereldwijd verzekerd voor sportongevallen tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen.  

   Jouw voordelen:

   • Goed verzekerd
    • Geen franchise
    • Hoge tegemoetkoming
    • Weinig administratie
    • Sportieve tips en advies van experts

   Jouw bijdrage

   vanaf  € 20

   per jaar

   Voor elke sporter het juiste pakket

   Onze uitdaging? Zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, individueel of met je gezin. Daarvoor bieden we je een betaalbare sportverzekering aan. Bovendien geven we tips, trainingsschema's en preventie-oefeningen, voor beginners en meer ervaren sporters. 

   Solo

   Voor individuele sporters die veilig en bewust bewegen.

     €20 per jaar
   Meer info
   Meest gekozen

   gezin

   Voor gezinnen die veilig en

   goed verzekerd sporten.

     €35 per jaar
   Meer info

   ZEKER SPORTEN LID? HAAL DAN SNEL WAT EXTRA SPORT-MATERIAAL MET KORTING VAN DECATHLON

   Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

   BEL ONS
   Mail ons